S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

InDesign napredni

Poglobite znanje o založništvu, pripravi tiskovin, naprednih funkcijah orodja.

Kotizacija

  • 289 EUR + DDV
Image

Datum in lokacija

Datum pričetka izobraževanja uskladimo s prijavljenimi udeleženci. Izobraževanje izvedemo, ko se oblikuje skupina od 5 do 10 prijavljenih udeležencev. Izvajamo izobraževanja za zaključene skupine iz podjetij na lokaciji naročnika. Za posameznike, ki potrebujejo urgentna usposabljanja zagotavljamo individualne konzultacije in programe.

Izobraževanja potekajo na sedežu podjetja (Kajuhova ulica 90, Ljubljana), za večje skupine pa izobraževanja priredimo v sodobno opremljenih partnerskih učilnicah.

 

Trajanje izobraževanja

3 dni / 15 šolskih ur

Komu je izobraževanje namenjeno

Izobraževanje je namenjeno grafičnim oblikovalcem,  tiskarjem, tekstopiscem, ki že delajo v namiznem založništvu in imajo osnovno znanje v delu s programom.

Osvojili boste napredna znanja namiznega založništva, poglobili načela oblikovanja in osnove barv. Po koncu izobraževanja boste lahko samostojno oblikovali lastne tiskovine, ki bodo povečale kakovost in ugled vašega podjetja.

Pridobili boste

  • "Master page" (glavna predloga)

Spoznali boste, kako delujejo glavne predloge in se jih naučili izdelovati in ponovno uporabljati. Oštevilčili boste strani in uporabili hierarhične glavne predloge.

  • Delo z besedilom

Spoznali boste plasti in se naučili premikati predmete med njimi, prav tako boste nastavljali lastnosti plasti, spreminjali njihov vrstni red in jih uporabljali z glavnimi predlogami. Izvedeli boste, kaj je samodejno prilagajanje postavitve strani in kako se nastavljajo možnosti prilagajanja. Uporabili boste tudi "clipping paths".

  • Tipografija

Je ključni del vašega izdelka. Spoznali boste bližnjice za besedilo in uporabljali vrstični urejevalnik in urejevalnik za odstavke. Naučili se boste oblikovati črke, vstavljati posebne simbole, manipulirati s stolpci in še več.

  • Dolgi dokumenti

Kako oblikovati dolga besedila? Naredili boste kazalo in indeks. Sinhronizirali boste stile in barve za skladnejši videz izdelka. Spoznali se boste s knjižno paleto, ustvarili "book list", ga natisnili in izvozili kot PDF dokument.

  • Risanje

V tej lekciji se boste naučili uporabljati zanimiva orodja za risanje, kako se upravlja z oblikami, vse o poravnavi predmetov. Spoznali boste paleto za oblikovanje (Transform palette) in se naučili uporabe eye-dropper orodja.

  • Posebni efekti

V zadnji lekciji se boste naučili, kako postaviti besedilo na določeno "pot", ustvariti sence in večbarvne prelive. Spoznali boste različne tehnike, ki omogočajo, da vaš izdelek dobi nov, zanimiv izgled.

Program


Pomembne informacije

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo diplomo, s katero potrdimo visok nivo znanja, ki ga predavatelj prenesel na udeleženca.

Udeležencem iz podjetij, ki so stranke podjetja Hruška d.o.o., priznamo 10% popust.

Po prejeti prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate najkasneje 4 dni pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Hruška d.o.o., št. 05100 - 8011805959 (Abanka Vipa d.d.). Potrdilo o plačilu dostavite ob pričetku izobraževanja.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred pričetkom izobraževanja. Za kasnejšo odjavo ali neudeležbo kotizacije ne vračamo.

V primeru premajhnega števila udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja z vračilom kotizacije.

Dodatna pojasnila o izobraževanju dobite na telefonski številki: 01 282 22 47

Natisni stran