S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Sočne rešitve

Oglejte si nekaj izmed naših sočnih rešitev.

Zakaj bi izbrali sočne rešitve?

Zaupajte nam

Informacije tudi nikoli niso bile tako dostopne. Internet ponuja pravo morje možnosti in v poslovnem svetu je najuspešnejši ta, ki zna dodobra izkoristiti svoj potencial. V agenciji Hruška vaš potencial usmerimo v vaš cilj, s pomočjo najsodobnejših spletnih rešitev in aplikacij.

Dodobra smo osvojili potrebna znanja in orodja, razvili našo strategijo poslovanja ter stopili v novo dobo informacijskih sistemov. Naše sposobnosti, izkušnje in že uveljavljeni načini izobraževanja vam odpirajo vsa vrata v svet, ki ga omejujejo le vaše lastne ideje. Naše rešitve dosegajo vaše cilje. Zakaj bi jih torej izbrali? Ker so zares sočne!


Hruška d.o.o. / Kajuhova 90 / 1000 Ljubljana
hruska@hruska.si (Apple)

vsi osnovni podatki

Spletni razvoj

Pripravimo vam celovit nastop na spletu. Vaša investicija se bo hitro povrnila. Portali in podpora procesom prek spletnih aplikacij (Web 2.0) na ključ.

razvoj.hruska.si

Design in multimedija

Si želite sodobnih, atraktivnih in dih jemajočih oblik? Oglejte si naše rešitve s področja celostnih opodob in multimedije.

design.hruska.si

Akademija Hruška

Želite obiskati vrhunska grafična izobraževanja? Smo vodilni ponudnik usposabljanj za programe Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign itd.)

akademija.hruska.si

Kadrovski sistem eLOR

Elektronska podpora letnim razgovorom s sodelavci s poglobljeno analitiko. Naročite brezplačno predstavitev v vašem podjetju.

elor.hruska.si

E-izobraževanja

Želite znižati stroške usposabljanj vaših sodelavcev in ohraniti njihovo kakovost? Sodobni didaktični pristopi, nove tehnologije za usposabljanja, ki so na voljo kjerkoli in kadarkoli.

spletaji.hruska.si
Natisni stran