S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Zaključeni projekti

Projekti, ki smo jih uspešno zaključili.

mesarstvo-krusic.si

Zasnova, oblikovanje in razvoj odzivnega spletnega mesta.
mesarstvo-krusic.si

V družinskem podjetju Mesarstvo Krušič ohranjajo tradicijo dobre in zdrave prehrane. Izdelujejo vse vrste izdelkov, od paštet do suhih izdelkov. Surovine so izključno slovenskega izvora, po večini iz kmetij iz dolenjske in primorske.

Zasnovali, oblikovali in razvili smo odzivno spletno mesto, ki nudi enostavnejši dostop do vsebin in boljšo uporabniško izkušnjo.

Hot-Horse.si

Sveže in mladnostno spletno mesto najbolj zdrave hitre prehrane v Sloveniji.
Hot-Horse.si

Hot-Horse je edina slovenska veriga zdrave hitre prehrane, ki je uspešnost svojega poslovnega koncepta dokazala z več kot desetletjem in pol priljubljenosti in močno pozicijo na trgu. Spletni portal je prilagojen tudi za ogled na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih.

Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo

Spletni portal imi.si
Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo

Za Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo smo načrtovali, oblikovali in razvili zmogljivo spletni portal, ki obiskovalcem omogoča pregled 500 najsodobnejših diagnostičnih preiskav.

Sycultour.eu

Razvoj zmogljivega spletnega portala za ZRC SAZU.
Sycultour.eu

Za Znanstvenoraziskovalni center Slovenske akademije znanosti in umetnosti smo načrtovali, oblikovali in razvili zmogljiv mednarodni spletni portal, ki obiskovalcem omogoča iskanje in pregled dobrih praks in kulturnih vrednot.

 

Grad Kodeljevo

Predstavitev restavracije in ponudbe Gradu Kodeljevo v Ljubljani.
Grad Kodeljevo

Posebnost našega naročnika odlična dnevna ponudba in prirejanje kulinarično obarvanih dogodkov, ki popestrijo obletnice, in seminarje. Spletni portal je prilagojen za ogled na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih.

Čustveno stikalo

Spletni portal veščine Čustveno stikalo
Čustveno stikalo

Za priznanega slovenskega motivatorja in trenerja smo v sodelovanju s podjetjem MobIQ d.o.o. zagotovili celovit spletni nastop naročnika. Spletno mesto veščine Čustveno stikalo® je interaktivno in obiskovalcem omogoča samostojno nadgradnjo in izboljšanje čustvenih odzivov do ljudi in do samega sebe. Aplikacija za intenzivni trening in podporo pri izvajanju veščine Čustveno stikalo® je brezplačno na voljo tudi v iTunes trgovini.

Turistična kmetija Kovačnik

Pripravili smo celovit nastop kmetije Kovačnik na spletu
Turistična kmetija Kovačnik

Za ugledno turistično kmetijo Kovačnik, ki vas vabi na obronke Pohorja smo načrtovali, oblikovali in izvedli celovit nastop na spletu. Spletno mesto ponuja čudovite utrinke iz življenja kmetije in družine Štern.

Priporočamo vam jih, saj smo sami izkusili njihovo gostoljubnost.

Služba vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko

Spletni portal eu-skladi.si
Služba vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko

Za Službo vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko smo načrtovali, oblikovali in razvili zmogljivo spletni portal, ki obiskovalca opremi z vsemi potrebnimi informacijami o Kohezijskem, Evropskem socialnem in Evropskem skladu za regionalni razvoj.

Vesela šola (e-izobraževanja)

Za Mladinsko Knjigo d.d. smo razvili e-učni portal Vesela Šola.
Vesela šola (e-izobraževanja)

eIzobraževalni projekt Vesela Šola je namenjen širjenju splošnega znanja. Učenci osnovnih šol in drugi vedoželjni obiskovalci se na portalu srečujejo z e-učnimi potmi, ki jih vodijo skozi pester nabor zanimivih in premišljeno izbranih tem. Mlade spodbuja k ustvarjalnemu in celovitemu pridobivanju znanja, veščin in spretnosti.

Interaktivne e-učne poti razvijamo z zmogljivim orodjem edu.plexor v sodelovanju s podjetjem Abelium d.o.o. 

 

BIFC HUB

Spletni portal bifc-hub.eu
BIFC HUB

Za regionalno stičišče Sklada za spodbujanje kulture na Balkanu (BIFC) smo razvili zmogljivo dinamično spletno mesto.

Sklad za spodbujanje kulture na Balkanu (BIFC) je shema financiranja čezmejnega kulturnega sodelovanja na zahodnem Balkanu. Več o BIFC in BIFC regionalnem stičišču.

Digitalna enciklopedija dediščine - DEDI

Raziskovalni projekt - portal z zmogljivim iskalnikom.
Digitalna enciklopedija dediščine - DEDI

S projektnimi partnerji smo razvili enciklopedijo slovenske naravne in kulturne dediščine, ki bo preko spleta najširši javnosti na enem mestu ponudila verodostojne, kakovostne in kompleksne vsebine. Prva različica digitalne enciklopedije DEDI je že dostopna, širši javnosti pa bo podrobneje predstavljena ob zaključku konec septembra 2010.

NAUK - napredne učne kocke

Sistem za celovito upravljanje in pripravo interaktivnih e-gradiv.
NAUK - napredne učne kocke

S partnerji razvijamo sistem za celovito upravljanje in pripravo interaktivnih e-gradiv. Sistem je primeren za večje izobraževalne sisteme, ustanove in podjetja, ki se zavedajo da bo v prihodnosti velik del klasičnih izobraževalnih vsebin mogoče prenesti v e-obliko.

Rezultate skupnega dela si v obliki gradiv iz matematike, fizike, računalništva in logike si lahko ogledate na portalu.

Sipronika d.o.o.

Spletni nastop z dinamičnim portalom.
Sipronika d.o.o.

Za visokotehnološko podjetje Sipronika d.o.o. iz Ljubljane smo razvili zmogljivo dinamično spletno mesto z obsežno predstavitvijo izdelkov, storitev, referenc in projektov naročnika.

Servier Pharma d.o.o.

Spletni nastop in razvoj blagovne znamke Bolezni-ven.si
Servier Pharma d.o.o.

Razvili smo blagovno znamko Bolezni-ven.si in interaktivni multimedijski portal za informiranje inosveščanje na področju problematike bolezni ven v Sloveniji.

Portal je nastal pod okriljem družbene odgovornosti francoske farmacevtske družbe Servier Pharma d.o.o.

Galerija TR3

Spletno nastop galerije TR3.
Galerija TR3

V sodelovanju s partnerskim podjetjem Krearna smo razvili dinamični portal Galerije TR3. 

Galerija TR3 deluje od leta 2007, ko sta zbiratelja Mojca In Igor Lah odprla prvo razstavo. V nekaj letih je galerija postala prostor, kjer lahko najdete neobhodna imena iz sveta sodobne umetnosti. Spletno mesto je nastalo pod okriljem programa družbene odgovornosti družbe CEEREF, ki je generalni pokrovitelj galerije.

Servier Pharma d.o.o.

Spletni nastop in razvoj blagovne znamke Trdna.si
Servier Pharma d.o.o.

Razvili smo blagovno znamko Trdna.si in prvi interaktivni multimedijski portal za podporni program na področju zdravljenja osteoporoze v Sloveniji.

Program je nastal pod okriljem programa družbene odgovornosti francoske farmacevtske družbe Servier Pharma d.o.o.

Sistem za prikazovanje TARU

Razvoj sistema za zajem in prikazovanje okoljskih podatkov.
Sistem za prikazovanje TARU

V sodelovanju s Primorskim inštitutom za naravoslovne in tehnične vede smo razvili in oblikovali sistem za zajemanje in prikazovanje okoljskih podatkov na zunanjih prikazovalnikih. 

Sistem je povezan z Agencijo RS za okolje in omogoča grafično prikazovanje raznovrstnih živih podatkov kot so temperatura zraka, hitrost vetra, smer vetra, padavine, delci PM10, Ozon O3, NO2, raznovrstna povprečja itd. 

Ogledate si lahko prikaz živih meteoroloških podatkov na sistemu TARU iz avtomatske merilne postaje Koper-Markovec.

Sistem je primeren za postaivtev na lokacijah, kjer je zaradi okoljevarstvenih tveganj pomembno pregledno in redno obveščanje raznovrstnih javnosti o ekoloških ali meteoroloških situacijah.

Trening voznikov BMW

Razvoj spletnega mesta.
Trening voznikov BMW

Za vodilnega trgovca z vozili BMW, A-Cosmos d.d., smo razvili spletno mesto za šolo varne vožnje.

Sipronika d.o.o. (CGP)

Razvoj nove celostne podobe podjetja.
Sipronika d.o.o. (CGP)

Za visokotehnološko podjetje Sipronika d.o.o. iz Ljubljane smo razvili novo celostno podobo podjetja, ki je vključevala idejno nčrtovanje in izvedbo zaščitnega znaka podjetja, vizitk, predlog dopisov, kuvert itd.

Inštitut za računovodstvo

Spletni nastop z dinamičnim portalom.
Inštitut za računovodstvo

Za Inštitut za računovodstvo smo oblikovali in razvili zmogljiv portal z več stopenjskim avtorizacijskim procesom. Portal vsebuje obsežno bazo člankov in pravnih mnenj, ponudbo raznovrstnih izobraževanj s področja financ in računovodstva, možnost registracije z dodatnimi ugodnostmi za registirane uporabnike. Celotno ponudbo zaokrožuje e-mesečnik.

Banka Celje d.d.

Razvoj portala in povezovanje z zalednim sistemom.
Banka Celje d.d.

Za ugledno slovensko banko smo z agencijo Formitas BBDO & Pleon razvili zmogljiv portal z večstopenjskim administracijskim in avtorizacijskim procesom.

Mega Let d.o.o.

Spletni nastop z dinamičnim portalom.
Mega Let d.o.o.

Za podjetje Mega Let d.o.o. smo pripravili spletni nastop in prenovili spletno stran Hale 12 (BTC City).

Oblikovali in razvili smo spletno mesto, ki vsebuje vse ključne informacije o naročniku in njegovi ponudbi. Spletno mesto je prilagojeno mlajši populaciji obiskovalcev.

Hruška d.o.o. - eLOR

Spletna aplikacija (IS) za vodenje letnih razgovorov.
Hruška d.o.o. - eLOR

Skupaj s priznano kadrovsko agencijo Dr. Pendl & Dr. Piswanger smo načrtovali in razvili zmogljiv kadrovsko informacijski sistem za elektronsko podporo letnim razgovorom s sodelavci. Sistem eLOR uvajamo v priznanih slovenskih podjetjih.

Unija d.d.

Spletni nastop z dinamičnim portalom.
Unija d.d.

Za računovodsko hišo Unija d.d. smo pripravili spletni nastop.

Oblikovali in razvili smo spletno mesto, ki vsebuje vse ključne informacije o naročniku in njegovi ponudbi.

Inštitut za matematiko fiziko in mehaniko

Spletni nastop z dinamičnim portalom.
Inštitut za matematiko fiziko in mehaniko

Za Inštitut za matematiko fiziko in mehaniko smo pripravili spletni nastop.

Oblikovali in razvili smo spletno mesto, ki vsebuje vse ključne informacije o inštitutu, njegovih storitvah, sodelavcih in raziskovalcih.

Sten d.o.o.

Spletna trgovina.
Sten d.o.o.

Za podjetje Sten d.o.o. smo smo pripravili spletni nastop, ki je vseboval načrtovanje, razvoj in oblikovanje spletne trgovine. ki vsebuje raznovrstno paleto artiklov naročnika. Zmogljiv iskalnik omogoča pozicioniranje obiskovalca.

Strix d.o.o.

Spletni nastop z dinamičnim portalom.
Strix d.o.o.

Za podjetje vodilnega slovenskega ponudnika tehnologij voda in zraka smo pripravili spletni nastop.

Oblikovali in razvili smo spletno mesto, ki vsebuje vse ključne informacije o naročniku in njegovi ponudbi.

Spectra International d.o.o.

Spletna trgovina
Spectra International d.o.o.

Za podjetje Spectra International d.o.o. iz Vrhnike smo smo pripravili spletni nastop, ki je vseboval načrtovanje, oblikovanje in razvoj spletne trgovine. Spletna trgovina je vsebovala raznovrstno paleto artiklov, ki so jih elektronsko kupovali obiskovalci.

Zveza GNS

Spletni nastop, zmogljiv portal s spletno televizijo.
Zveza GNS

Za Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije smo oblikovali, razvili in implementirali spletni portal. Vsebine so prilagojene gluhim in naglušnim obiskovalcem. Poudarek je na video vsebinah, ki jih podpira zaledni sistem za arhiviranje in predvajanje videa.

Heliks d.o.o.

Spletni nastop z dinamičnim portalom.
Heliks d.o.o.

Za medicinski center Heliks iz Trbovelj smo pripravili spletni nastop.

Oblikovali in razvili smo spletno mesto, ki vsebuje vse ključne informacije o naročniku in njegovi ponudbi. Spletno mesto je prilagojeno za starejšo ciljno skupino obiskovalcev.

Hot-Horse d.o.o.

Interaktivna spletna igra
Hot-Horse d.o.o.

Za vidnega ponudnika hitre in zdrave prehrane v Ljubljani smo zasnovali, oblikovali in razvili zabavno spletno igro v kateri nastopajo znani estradniki, tekmovalci pa se pomerijo v hitrosti pripravljanja hot-horsa.

Natisni stran