S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Acrobat osnovni

Delate s tiskarjem? Spoznajte prednosti nastavitev PDF dokumentov.

Kotizacija

  • 259 EUR + DDV
Image

Datum in lokacija

Datum pričetka izobraževanja uskladimo s prijavljenimi udeleženci. Izobraževanje izvedemo, ko se oblikuje skupina od 5 do 10 prijavljenih udeležencev. Izvajamo izobraževanja za zaključene skupine iz podjetij na lokaciji naročnika. Za posameznike, ki potrebujejo urgentna usposabljanja zagotavljamo individualne konzultacije in programe.

Izobraževanja potekajo na sedežu podjetja (Kajuhova ulica 90, Ljubljana), za večje skupine pa izobraževanja priredimo v sodobno opremljenih partnerskih učilnicah.

 

Trajanje izobraževanja

3 dni / 15 šolskih ur

Komu je izobraževanje namenjeno

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki sodelujete s tiskarji ali agencijami in vas zanima, kaksne nastavitve morate izbrati, da bi zagotovili najvisjo kakovost izvedbe tiskovine iz .pdf dokumenta. Posebna predznanja niso potrebna.

Pridobili boste

  • Spoznavanje okolja

V prvi lekciji boste izvedeli zakaj se uporablja Adobe Acrobat in spoznali Adobe Acrobat družino programov. Po kratkem uvodu boste naredili kratko turo po osnovnih menijih in orodjih programa.

  • Shranjevanje originalnega dokumenta

Zavedati se morate, da je popravljanje PDF dokumenta težje kot popravljanje originala. Zato vedno shranite originalni dokument preden ga izvozite kot PDF dokument. V tej lekciji se boste naučili izvažati dokumente kot PDF, jih odpreti v samem programu in brskali po njih.

  • Ustvarjanje povezav in akcij

Prednost  Adobe Acrobat Standard je možnost združevati več različnih formatov dokumentov v en PDF dokument. Naučili se boste kako se doda povezava do drugega dela dokumenta z lažjo organiziranost in vsebinsko povezanost povezanost vsebine. Seznanili se boste z menijem za dodajanje povezav in pregledali možnosti, ki vam jih ponuja.

  • Vstavljanje zaznamkov

Zaznamki so orodje, s katerim ustvarjalec dokumenta omogoči bralcu bližnjice do določenega besedila. V četrti lekciji se boste naučili kako vstavljati zaznamke, jih spreminjati in izbrisati.

  • Sporočila in obrazci

Adobe Acrobat vam ponuja možnost dodajanja informacij PDF dokumentu (brez da bi bilo potrebno delati spremembe v originalnem fokumentu) v obliki sporočil. V zadnji lekciji se boste naučili dodajati sporočila, prav tako pa vam bomo pokazali, kako narediti obrazec, v katerega bodo uporabniki vašega dokumenta lahko vpisovali svoje podatke.

Program


Pomembne informacije

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo diplomo, s katero potrdimo visok nivo znanja, ki ga predavatelj prenesel na udeleženca.

Udeležencem iz podjetij, ki so stranke podjetja Hruška d.o.o., priznamo 10% popust.

Po prejeti prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate najkasneje 4 dni pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Hruška d.o.o., št. 05100 - 8011805959 (Abanka Vipa d.d.). Potrdilo o plačilu dostavite ob pričetku izobraževanja.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred pričetkom izobraževanja. Za kasnejšo odjavo ali neudeležbo kotizacije ne vračamo.

V primeru premajhnega števila udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja z vračilom kotizacije.

Dodatna pojasnila o izobraževanju dobite na telefonski številki: 01 282 22 47

Natisni stran