S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Illustrator osnovni

Osvojite osnove vektorske grafike in ilustracije.

Kotizacija

  • 259 EUR + DDV
Image

Datum in lokacija

Datum pričetka izobraževanja uskladimo s prijavljenimi udeleženci. Izobraževanje izvedemo, ko se oblikuje skupina od 5 do 10 prijavljenih udeležencev. Izvajamo izobraževanja za zaključene skupine iz podjetij na lokaciji naročnika. Za posameznike, ki potrebujejo urgentna usposabljanja zagotavljamo individualne konzultacije in programe.

Izobraževanja potekajo na sedežu podjetja (Kajuhova ulica 90, Ljubljana), za večje skupine pa izobraževanja priredimo v sodobno opremljenih partnerskih učilnicah.

 

Trajanje izobraževanja

3 dni / 15 šolskih ur

Komu je izobraževanje namenjeno

Illustrator je program, ki vam omogoča raziskati vaše kreativne zamisli in ideje. Z njim lahko ustvarjate umetnine, ki so videti kot risane na roko. Namenjen je vsem, ki želijo svoje vektorske ilustracije in stvaritve objaviti v tiskani obliki, spletu ali podobnem mediju. Posebna predznanja niso potrebna.

Pridobili boste

  • Spoznavanje okolja

Spoznali boste Illustratorjeve menije, orodja, palete in se naučili kako se ustvari, pripravi in shrani Illustratorjev dokument. Pregledali boste osnovne aktivnosti, kot so: izbiranje oblik, stroke outlines, delo z povečavami in različnimi pogledi. Izdelali boste sliko z uporabo osnovnih oblik in se seznanili s "pametnimi vodili" (Smart Guides).

  • Barve, prelivi, vzorci in čopiči

Naučili se boste mešati in shranjevati barve, izbirati barve iz raznih barvnih knjižnic ter se seznanili z različnimi barvnimi načini in njihovo uporabo. Ustvarili boste lastne barvne prelive in vzorce ter uporabljali različne vrste čopičev, primernih za ilustracijo.

  •  Path in Pen tools

Naučili se boste risati različne poti, se naučili kako manipulirati z njimi, da boste dobili željene učinke. Podrobno se boste seznanili z vektorsko grafiko ter anatomijo vektorske risbe.

  •  Spreminjanje oblik

Orodja za spreminjanje oblike vam nudijo možnosti obračanja, zrcaljenja, zvijanja vaše ilustracije, ter povečevanja in premikanja elementov po celotni delovni površini. V četrti lekciji boste spoznali, na kakšne načine lahko spreminjate obliko vaših izdelkov.

  •  Tipografija

Spoznali boste izjemno uporabno funkcijo Illustratorja, ki vam omogoča zanimive načine oblikovanja besedila. Napolnite objekt s tekstom, ukažite mu naj sledi liniji, nastavljajte razmik in naklon in še mnogo več. Seznanili se boste tudi z zgradbo samih pisav in uporabo le-teh, bodisi kot pisave ali pa pretvorjene v vektorsko obliko.

  •  Plasti

V zadnji lekciji boste spoznali kako razporediti predmete po plasteh in kako uporabne so, predvsem pri organizaciji risbe, izbiranju posameznih poti ali celo segmentov.

Pomembne informacije

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo diplomo, s katero potrdimo visok nivo znanja, ki ga predavatelj prenesel na udeleženca.

Udeležencem iz podjetij, ki so stranke podjetja Hruška d.o.o., priznamo 10% popust.

Po prejeti prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate najkasneje 4 dni pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Hruška d.o.o., št. 05100 - 8011805959 (Abanka Vipa d.d.). Potrdilo o plačilu dostavite ob pričetku izobraževanja.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred pričetkom izobraževanja. Za kasnejšo odjavo ali neudeležbo kotizacije ne vračamo.

V primeru premajhnega števila udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja z vračilom kotizacije.

Dodatna pojasnila o izobraževanju dobite na telefonski številki: 01 282 22 47

Natisni stran