S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Photoshop osnovni

Spoznajte zmogljivo orodje za obdelovanje bitne grafike.

Kotizacija

  • 259 EUR + DDV
Image

Datum in lokacija

Datum pričetka izobraževanja uskladimo s prijavljenimi udeleženci. Izobraževanje izvedemo, ko se oblikuje skupina od 5 do 10 prijavljenih udeležencev. Izvajamo izobraževanja za zaključene skupine iz podjetij na lokaciji naročnika. Za posameznike, ki potrebujejo urgentna usposabljanja zagotavljamo individualne konzultacije in programe.

Izobraževanja potekajo na sedežu podjetja (Kajuhova ulica 90, Ljubljana), za večje skupine pa izobraževanja priredimo v sodobno opremljenih partnerskih učilnicah.

Komu je izobraževanje namenjeno

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želijo izvedeti, kako lahko s pomočjo orodja izboljšajo kvaliteto svojih fotografij, jih retuširajo in ustvarijo nove, zanimive in uporabne fotografije za uporabo doma in na delovnem mestu. Posebna predznanja niso potrebna.

Pridobili boste

  • Spoznavanje okolja

Po kratkem opisu in zgodovini Photoshopa boste v prvi lekciji spoznali Photoshopovo okolje, kateri meniji in orodja so vam na voljo in kje se nahajajo. Spoznali boste bližnjice za hitrejšo uporabo Photoshopovih orodij.

  • Produkcijski proces in Photoshop

Spoznali boste razliko med pojmoma Rastersko - Vektorsko, kaj je to resolucija, kako se spreminja, in kakšni formati zapisov slik so najprimernejši za vaše delo. Naučili se boste osnov upravljanja z barvami in izvedeli, kaj je to Gamut.

  • Izbire in kanali

Naučili se boste različnih metod izbire delov fotografije, ki jih želite obdelati. Spremenili boste njihovo velikost in barvo in se naučili, kako z uporabo plasti izrazite vašo kreativno žilico. Lekcija vsebuje tudi upravljanje s barvami, pokazali vam bomo kako prilagoditi optimalno osvetlitev slike in popraviti del fotografije. Channeling je eden izmed najpomembnejših korakov v delu s Photoshopom in omogoča prilagodljivost in kreativnost v delu s fotografijami.

  • Osnove retuširanja fotografij

Photoshop nudi veliko možnosti za popravljanje digitalnih ali skeniranih fotografij. Spoznajte orodja, ki vam omogočijo da iz fotografije, ki je za v koš, naredite fotografijo, ki sodi na steno!

  • Tipografija

Tipografija je odločilen dejavnik, ki da vašemu izdelku (spletni strani ali natisnjenemu materialu) pridih profesionalnosti. Naučite se oblikovati besedilo, kako ga lahko premikate, urejate in dodajate sence, in posebne efekte. Videli boste kako enostavno lahko spremenite povprečen naslov v enkratnega!

  • Fotomontaža

Napravili boste zanimive fotgrafije s pomočjo plasti, filtrov in drugih pripomočkov. Združili boste različne fotografije in upravljali z njihovo transparentnostjo, barvo, položajem in velikostjo. Spoznali boste uporabo Patterns in funkcije lepljenja v dokument.

  • Ponovitev naučenega

Na kratko boste ponovili naučeno, hkrati spoznali načine ureditve delovnega okolja in si ga prilagodili svojim potrebam.

Program


Pomembne informacije

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo diplomo, s katero potrdimo visok nivo znanja, ki ga predavatelj prenesel na udeleženca.

Udeležencem iz podjetij, ki so stranke podjetja Hruška d.o.o., priznamo 10% popust.

Po prejeti prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate najkasneje 4 dni pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Hruška d.o.o., št. 05100 - 8011805959 (Abanka Vipa d.d.). Potrdilo o plačilu dostavite ob pričetku izobraževanja.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred pričetkom izobraževanja. Za kasnejšo odjavo ali neudeležbo kotizacije ne vračamo.

V primeru premajhnega števila udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja z vračilom kotizacije.

Dodatna pojasnila o izobraževanju dobite na telefonski številki: 01 282 22 47

Natisni stran