S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Predstavitev

Organiziranje učinkovitega in kvalitetnega izobraževanja je eden ključnih dejavnikov uspeha sodobnega podjetja.

Z razvojem novih tehnologij se ponuja možnost lažjega in enostavnejšega dostopa izobraževanj v obliki elektronsko podprtih E-izobraževanj.

S kakovostno uvedenim sistemom za E-izobraževanja lahko vaše podjetje prihrani tudi do 35 % sredstev, ki jih namenjate za usposabljanje vaših zaposlenih.

Sta se vaš HRM in E-izobraževanje že vzela?

Zakaj se ne bi naslednjo soboto ...

Domače in mednarodne raziskave s področja e-izobraževanja potrjujejo, da uvajanje sodobnih didaktičnih pristopov, novih tehnologij, sodelovalnih aktivnosti in večpredstavnosti v učni proces ne le motivira učeče, ampak tudi spodbuja nove oblike poučevanja, ki samo s klasičnim poučevanjem niso izvedljive. Posredovanje informacij in znanj "kjerkoli in kadarkoli" je ključnega pomena za učinkovitost in odzivnost v informacijski dobi.

E-izobraževanja so najbolj primerna za podjetja, ki:

  • imajo visoko fluktuacijo sodelavcev in porabijo veliko sredstev za uvajanje novih
  • želijo del izobraževanj uporabiti za predpripravo klasičnim izobraževanjem
  • veliko vlagajo v razvoj svojih sodelavcev in jih redno interno izobražujejo
  • želijo preveriti znanja bodočih sodelavcev pred zaposlitvijo
  • želijo svoja znanja, proti plačilu, ponuditi širši slovenski ali svetovni javnost

Če ste se med zgornjimi podjetji prepoznali naročite telefonski klic. Navdušili vas bomo za napredne E-oblike izobraževanj v vašem podjetju.

Natisni stran